čtvrtek 23. srpna 2007

Freedom is comming!!!


Concerts, live art performance, nature, beer, rest and fun, fresh air and music, jam session, aneb tvůrčí duo Pat a Mat se zase chopilo díla!

28.-30. srpna, Prostřední Bečva, pro známé, známé známých, známé známých známých i neznámých a pro další znalce dobré zábavy, schopné vychutnat buket čerstvého vzduchu, vůni dobře naladěné elektrické kytary, aroma uměleckých zážitků a třpitivou jiskru Beskydských hor!!!

Čeká nás návštěva vína z Moravy, piva až z daleké Plzně, pro milovníky kremovaných zbytků zvířecích těl gril a ohniště, voda dokonce tekoucí, frisbee, ringo, slunce, válení v trávě a vůbec další kratochvíle typické pro bezstarostnost léta a mládí!
Pro prvních několik desítek šťastlivců spaní ve spacáku v chatách, zbytek stany, místa spousty!

Sledujte dále tento blog, obsah se bude aktualizovat a nebojte se psát a nadšeně halasit!

Jako hlavní host famozní legenda opavského bluesbeatu Sonyk Bel!!!
Nature Soundsystem, Wishlist, Kolo kolo mlýnský, Jan Kunze, Michael von Puhatzov, Majal, divadlo Dividlo (Láska v kanálu), Martina Pavelková and many many more....

Nově také Dům hrůzy J.B., Disco-boxing workshop Péti Baty a hlavně MATKA NESMI VIDĚT! Ukrajina featuring stage!!!

Předběžný pseudoprogram:
úterý: 19:00 Wishlist
21:00 Kolo kolo mlýnský
středa: 21:00 Sonyk Bel
...DJs - furt!

POPIS CESTY DO RÁJE mapa
Koná se na Prostřední bečvě (8 km od Rožnova pod Radhoštěm, sem tedy vláčkem, busem), z Rožnova busem do zastávky Prostřední bečva- Hotel Zavadilka. Jakmile vystoupíte, na opačné straně než je koliba Zavadilka, otočíte se čelem vzad a vydáte se jakoby do vsi, avšak hned za tenisovým kurtem zahnete DOLEVA. Cca po 50 metrech přejdete most, půjdete rovně kolem pár posledních domků do mírného kopce, asi 50 metru za posledním stavením zahnete DOPRAVA do lesa. Pujdete kousek po cestě, přejdete drobný most přes lesní potůček, až dojdete k domu, u kteréhož stojí starý bagr a prastarý zelený vojenský náklaďák. Od něj zahnete DOPRAVA, pujdete dál po cestě, kolem nové rozestavěné dřevěnice, vejdete do lesa, kterým budete pokračovat, mírně do kopečka po štěrkové cestě. Těsně před koncem lesa zahnete prudce doprava a jste na místě!
Nenechte se zmást složitostí, od zastávky je to 20 minut. Auta taky dojedou. V případě bloudění volejte!

Vstupné dobrovolné, alá 50.
Pivo gambáč za 20, víno z Moravy za přírodní cenu! Výnos poputuje kapelkám, mírní alkoholici proto vítáni!!!
Info: Docent, doc_ent@email.cz 739 670 820

0 komentářů: